Du betyder ingenting

Har raderat delar av inlägget i efterhand.
För det är inte värt det, det är inte värt så många ord här.
Men att det är psykiska problem med i bilden tror jag fortfarande! För herregud hur vissa beter sig..
Onödigt bagage.. väldigt onödigt

Dags för en ny början. Jag hoppas att den blir bättre än det förflutna!

Du ska veta att jag inte behöver dig
min väg var aldrig din
och i spåren som jag lämnar efter mig
så finns det ingenting
jag vänder aldrig blicken bakom mig
så brinn historia brinn
och svaret på din fråga blir alltid nej
du betyder ingenting

/Jenny*

sova sova sova

Vilka människor alltså.. non-stop snack om allt och ingenting, Förstår inte var dom får allt ifrån, ofta förstår jag inte vad dom pratar om heller. Men jag bara måste skratta, även fast jag ibland inte vill. Nu sitter dom och spelar där nere för föräldrarna hör jag. Fin fint:) Jag lyssnar härifrån mitt rum istället jag.. är dags för mig att sov sova.. Har inte orkat tvätta mig riktigt eller borsta tänderna ens, so sleepy. Snurrade till lite i huvudet ikväll kände jag så nu är jag extremt trött.

Imorn ska jag äntligen hämta mina grejer. Hoppas jag får med mig allt och att inget glöms kvar. Skönt att ha allt här så jag kan använda det jag vill ha och veta vart allt är, och skönt att få bort det.. då kan det där lämnas in the past.

sov sov-dags för mig
/Jenny*

Humor

Då var den här veckan slut. Ska bli skönt med helg, få sova! Även fast man så klart helst vill sova ut varje morgon  och vara ledig, kan jag ändå se fram emot måndag och nästa vecka. För dom är riktigt goa barnen!

Har skrattat gott ikväll:) Först kollade jag på YouTube Why Chris Brown Beat Rihanna. Tycker egentligen inte att sånt är roligt att skämta om, misshandel är inte ett särskilt roligt ämne! Men han skämtade ju inte om själva misshandeln utan att Rihanna och Chris stod och tjafsade. Och kul var det.  Efter det kikade jag på den killens "Movies in minutes" och "Twilight" klippet var helt underbart. "What am I? Say it, say it out loud" svar: "A mermaid". Fy fan vad jag skrattade!
Sen gick jag in till Johan och Katarina som kollade på "Grillad" på ettan. Dom gånger jag har sett det har det varit helt värdelöst, men ikväll skrattade jag super mycket. När Tore skulle gå fram tänkte jag bara "å nej, stackarn", han brukar ofta få folk att skratta men inte på ett särskilt bra sätt. Trodde ärligt att han mest skulle göra bort sig, men jag skrattade verkligen med honom och inte åt honom. Han påstod bland annat att Glen Hysén typ såg ner på kortväxta och drog en massa dvärgskämt. Jag vet inte hur, men måste skriva ett skämt som Tore tog som exempel:
"Hur vet man att en dvärg är öppet homosexuell? Jo därför att han har kommit ut ur byrålådan" 
Ja herregud vad skoj det var att få skratta:)

Såg vackra Järvsö kyrka på tv också! Missade så klart typ hela "Berg flyttar in" just ikväll när hon var hos vår egen Lill Babs här i Järvsö:(  Hoppas det går i repris så jag kan se det. Det är bra att resten av Sverige får se hur fint vi har det här:)


Sovdags kanske? Är nog tid att göra sig klar inför det iallafall, för snart ramlar väl ögonlocken ner på mig.
/Jenny*

Snart en vecka avklarad

Nu har jag snart varit på dagis i en vecka. Jag är så trött så det är inte ens roligt, har varit helt slut varje kväll den här veckan! Men det är jätte kul att vara med barnen istället för att sitta i skolan och lyssna på föreläsningar. Dom är så helt otroligt söta dessa ungar! Det är så roligt när dom börjar öppna upp sig för en och pratar och vill att man ska hjälpa med olika saker. Har fått höra "Jag tycker om dig Jenny" till och med:) Hon som sagt det är så himla charmig och gullig, men många av dom andra barnen är rädd för henne eller pratar om att hon alltid slåss och busar. Hade inte märkt nått av det och förstod inte varför dom tyckte så. Men så igår fick hon ett litet raserianfall när jag sa att hon skulle ha ett par till byxor på sig när vi gick ut. Hon skrek och slogs som en tok så då såg jag att hon har temperament den flickan! Så det är klart att barnen blir rädda om hon håller på så där och slåss när hon blir arg. Sen är hon så jäkla charmig nästa sekund igen.. när vi skulle gå ut efter lunch kollade hon på mig och sa "måste ha byxorna också" och log lite förläget och gulligt.
Det är himla kul att se hur dom utvecklas, som när dom allra minsta börjar prata en massa och göra sig förstådda:)
Även fast det är himla roligt att vara där ska det bli skönt med lite helg nu efter imorn.

Idag har jag solat, jobbar på att fixa till brännan så man inte är helt krit vit när strand-perioden börjar. Vet att det har varit en massa tjafs nu om hur farligt det är att sola i solarium, men jag har inte lyssnat för jag orkar inte höra. Dom hittar något farligt med precis allt! Och jag har inte solat mycket i mitt liv, men nu tänkte jag göra det den här våren. Och då har jag ingen lust att höra om hur jag kan dö av det.. jag tänker sola några gånger till och så får vi väl se vad som händer.

Dags att duscha kanske, så slipper jag gå upp ännu tidigare bara för att göra det imorn..
/Jenny*

Utflykt

Idag har jag och mamma varit i bollnäs. För att hitta på nått och inte bara sitta hemma:) Var på jysk och hittade super fina möbler till altanen som jag hoppas dom köper sen! Mamma ska väl få med pappa dit med släpvagn och så också, och det kan väl ta ett tag..
Mamma köpte takidas nya skiva:) Så det blev värsta bra musiken i bilen på vägen hem. Jag tycker han har en sån underbar röst! Och takida har man sett live då:) Men det var innan dom blev så stor som dom är nu, då spelades dom inte på tv och radio. Så det är ju lite coolt.

Det har sålts en skoter här hemma medan vi var borta också. Han betalade kontant och så mycket pengar har jag då aldrig sett. Måste känna på dom lite för att se hur det var:) Tycker jag skulle kunna få dom pengarna och så kunde jag gå runt med dom i jackfickan. Helst i skinnjackan där fickorna inte ens har dragkedja..

Imorn börjar VFU:n och jag är nervös. Vill inte ha en massa uppgifter att göra.. det bara förstör och jag får panik. Sen har jag massa uppgifter att göra i psykologkursen också, önskar att det bara var över nån gång. Måste väl köpa böcker också till uppgifterna och hemtentan. Köpa böcker nu när det knappt är nå skola kvar. Dom böcker jag hade köpt förut har jag så klart inte använt. En av dom kanske.. så onödiga pengar och nu måste jag köpa fler. För dom jag kommer ha användning av köpte jag inte.
Lärarna är helt värdelösa på att planera det där tycker jag. Fattar dom inte att vi inte har nå pengar? Skriv inte med en massa böcker som ni tycker att vi ska läsa men som ni sen inte ens tar upp. Känns otroligt onödigt att köpa en bok bara för att vi ska läsa den inför en föreläsning! Ingen som läser dom böckerna ändå.
Nä blä för skolan. Hoppas man hinner klart med allt så man kan njuta av sommaren sen.

Middags-time:)
/Jenny*

Upp-fräschad

Shit vad varm jag är i ansiktet nu.. är väl efter solandet:) Blev lite röd i ansiktet, men inte nå farligt. Och jag tycker att kroppen blev brun bara nu efter en gång. Ska försöka sola någon dag i veckan så jag får en fin färg.
Fixade håret idag också, färgade utväxten och klippte topparna.
Så nu är man fräsch:) Var riktigt skönt att snygga till sig idag faktiskt.
Ändrade körkortstiderna också. Nu ska körkortet ordnas två veckor tidigare än vad jag först bokade. Eller det beror ju på när det finns tider för uppkörning och om jag kommer behöva massa fler lektioner.. förhoppningsvis blir allt bra så jag kan få det här jäkla körkortet nån gång! Är på tiden..

Jag känner mig rastlös.. skulle behöva ut och dansa loss tror jag:) Men inte vill man ut och dansa alldeles för sig själv så då måste man hitta nån som vill med också..

Jaja, det är inte lätt alla gånger
/Jenny*

Onödigt

Varför stannade jag dom gånger jag ville bort..?
Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bara blev kvar trots att det kändes helt fel.
Är det så här det ska vara så fine, jag klarar mig.

Jag var så himla lättad..  när vi äntligen bestämde var det som att en vikt lyftes från mina axlar.
Synd bara att det inte kunde fortsätta vara bra. Det förstördes på någon dag det..

Nä nu hoppas jag att livet ger mig lite lycka:)
/Jenny*

Spikmatta

Imorse ville jag verkligen inte kliva upp.. det var jätte jobbigt, särskilt eftersom jag inte skulle till skolan idag. Jag tänkte följa mamma till Ljusdal och fixa lite saker men det var nära att jag stannade hemma och fortsatte sova istället..
Gick till mormor och somnade där en sväng innan jag tog mig ut och donade. Blev först ett stopp hos mamma där jag åt nachos. Finess har dom godaste nachosarna!
Nu har jag bestämt att i sommar är det dags att ta körkort..så idag bokade jag lektioner för två intensiv-veckor. Men så klart så skulle jag ha valt veckorna före istället. Hade passat bättre och det är så klart bäst att ta det så tidigt som möjligt. Så det blir väl bara till att gå in till körskolan igen och krångla. Om det finns tider kvar dom veckorna, det vet man aldrig.

Hämtade skorna som jag skulle låna hem. Min storlek fanns inte när jag skulle prova förra gången så dom beställde hem dom och så skulle mamma hämta, men hon har inte hunnit. Så nu fixade jag det och fan va snygga dom är!! Tyvärr kan jag inte gå i dom, men det får jag väl ta och lära mig. Dom är underbart snygga och jag måste ju lära mig att gå snyggt i skor med sån där klack nån gång. Kilklack är något av det snyggaste jag vet så jag har massor med sådana skor och har lärt mig att gå i dom. Men höga skor med mer "vanlig" klack som det är på dom här måste jag öva lite på..
På fredag följer jag med mamma till Ljusdal igen, fixade hår-tid idag. Då försvinner pengar igen, men jag slipper utväxten och slitna toppar istället.
 Plus att jag ska sola också:) Det är nog bra att fuska till sig lite färg nu innan det är dags att visa mer hud. Så det ser jag fram emot!

Mamma har köpt en spikmatta, hon har ont i ryggen och då ska det vara bra att ligga på en sådan. Jag lyckades ju såklart skära mig på handleden på en sån där jäkla tagg när jag skulle prova.. blödde till och med:(
Men nu ska jag faktiskt ligga på den medan jag läser. Den ska också tydligen vara bra om man har svårt att sova, och det har jag! Så nu ligger den här i min säng.
Imorn är det skola igen så det är väl dags att sova nu. Får se om spikmattan fungerar..
/Jenny*

Panik

Va härligt det har varit med ledighet.. men imorn är det dags igen.
Har börjat fått panik när jag tänker på allt som ska göras i skolan! Den där jävla portföljen som ska lämnas in känns jätte jobbig. Hur ska jag klara det?
Nu har vi snart VFU också, men inte ens det kan man njuta av för då har vi massa uppgifter att göra. Vi ska observera och analysera och hålla på så det känns inte ens roligt att komma ut på VFU längre.. Annars har jag längtat till att få träffa barnen och se varför man egentligen går igenom allt det här, det är ju för att kunna jobba med alla dom här underbara barnen sen. Men skolan lyckas göra allt till något jobbigt. Skola är verkligen det värsta jag vet, och jag är inge bra på det. Har inte sån diciplin som jag borde så det blir jätte jobbigt och tråkigt. Visst har väl högskolan  gått bra fram till nu iallafall, men det är lite mindre än 3 år kvar att klara av. Har inga bra minnen av skola heller, men det var ju massa annat som låg bakom att gymnasiet rasade ihop en period för mig.. hoppas jag inte hamnar där igen.
Tur iallafall att det finns snälla människor i klassen:) Mina gruppmedlemmar är super bra och det känns skönt att trivas och kunna slappna av mer och mer. Men det tar tid för mig..

Imorn ska jag hjärntvätta mamma till att gilla lite hiphop/rap:) Eller så får jag henne att tycka ännu mer illa om det..
Men Eminem tycker hon är bra så han blir bra uppvärmning. Sen blir det Petter, hans skiva Ronin är ju bara bäst! Jag tycker han har så många vackra texter som gör att man tänker till. Och sen några bra låtar att dansa loss till också:)
"Drömmen" är mitt anthem.. den låten går rakt in i hjärtat på mig och beskriver allt så bra. Helt underbar!
"När du står helt själv, finns dina drömmar intill"
 
                                

Dags att kika vad dom andra gör där nere kanske..
/Jenny*

Ingen omtenta

Shit vilken jobbig vecka jag har framför mig. Första gången på länge som vi går så här många dagar.. 6-tåget fyra dagar i rad känns inge kul! Är så trött nu, men jag ska läsa min del i den vetenskapliga artikeln våran grupp ska disskutera imorn innan jag får sova. Men vi fick bort mycket av grupparbetena idag och hann ändå med två-tåget hem så det ska vi nog hinna imorn också. Vi är duktiga i vår grupp att få sakerna gjorda i bra tid tycker jag. Det är helt annat när jag ska göra individuella arbeten.. det tar sin lilla tid.

Klarade tentan iallafall!
Jag är fortfarande besviken på hur tentan var gjord och vad det var för frågor. Jag hade suttit i en vecka och pluggat varje dag på alla olika saker vi gått igenom. Var super nervös och trodde inte att nått hade fastnat, men efteråt kände jag att det var så mycket mer jag kunde som jag inte fick chans att visa. Det var inte frågor om alla olika ämnen, men det vi skulle läsa om själv och han inte ens har gått igenom, det kom så klart med!
Det var 48% som inte klarade tentan, och då hade han till och med sänkt gränsen för godkänt. Vart ligger problemet då? Inte hos oss studenter tycker jag iallafall.. så tråkigt eftersom jag annars har gillat honom som lärare och tycker att han hade bra föreläsningar.

Nu är det dags att läsa en engelsk vetenskaplig text.. och sen sova.
/Jenny*

On fire

Jag håller på brinna upp känns det som. Är så varm i ansiktet.. men det har varit en lång och stressig dag så det blir väl så när allt börjar lugna ner sig. Eller så håller jag på att bli sjuk..


Klart för homoäktenskap

Börjar vi förstå att vi faktiskt lever på 2000-talet?
Synd att kärlek ska delas in kategorier överhuvudtaget, och att viss kärlek är fel medan annan är helt rätt och "normal". Den enda gång kärlek är fel är när någon skadas på något vis, och då handlar det oftast inte om äkta kärlek ändå.
Om två personer hittar varandra och blir lyckliga tillsammans så är det ju underbart. Förstår inte varför folk ska lägga sig i ha åsikter..
Tänker inte bli upprörd nu för det här var bra nyheter tycker jag!

Dags att sova kanske. Ögonlocken är så himla tunga nu..
/Jenny*

RSS 2.0