??!

Helt overkligt, sjukt, hemskt..
Michael Jackson är död.. hur kan det vara sant??!
Herregud, gråter när jag ser alla program om honom, så himla tragiskt. Men det finns så mycket som inte är tragiskt också, typ hans musik och dans. Helt UNDERBART.
Och han som skulle ut på turne igen..
Näe jag blir så förvirrad, finns mycket att skriva om honom, för mycket.
Han kommer då aldrig att glömmas bort.

<3


/Jenny*

090617

Tiden går så fort..det var två år sedan jag tog studenten, fattar inte att det var så länge sen.
Och nu i helgen tog lillebror studenten så då var man i hudik och kikade på det. Tycker det är så fint när killar klär upp sig i kostym! Och jag tänker på när jag själv fick blommor runt halsen och allt sånt, det var härligt:)
Sen stack jag till Ljusdal och väntade på Katarina, och så blev det stadt! På lördagen var det crousing i Ljusdal så då var vi också på stadt:) Hade väldigt roligt, men jag skulle ha fördelat drickandet lite bättre kanske.. på fredag tog mitt humör slut lite för fort och på lördagen blev det för mycket av det goda tror jag.. det finns vissa luckor och jag svamlade tydligen på rätt bra i bilen på väg hem. Men så kan det bli ibland:)

En väldigt inte rolig sak jag var med om i helgen var att jag och mamma såg ett hus som brann när vi var på väg hem på lördagen. Det var så jäkla obehagligt och jag fick en klump i magen.. när vi åkte förbi sa jag till mamma att jag hoppas ingen är kvar inne. Det var det enda jag tänkte på då, hoppas dom har fått ut alla. Då sa mamma att det ändå var en bra tid, mitt på dagen, för det är inte så många som ligger och sover eller sånt.
Men det var en som dog i branden.. när jag åkte förbi och såg elden låg nån inne i huset.. jag tycker det är så jävla hemskt att tänka på.

Usch.. nått positivt istället:
Imorn ska jag äta surströmming! Det är det godaste jag vet och nu har jag typ abstinensbesvär för jag längtar som fan till imorn kväll.. vattnas i munnen på mig:)
Plus att jag får träffa lill-kusinen från stockholm, sötnosen:)

Snart midsommar också.. planerna går fram och tillbaka så just nu vet jag inte exakt hur det blir. Hoppas jag får roligt bara:)
Sen fyller jag år på söndag.. blä. Känner mig gammal när jag tänker på det. Vill inte bli äldre än 20!

Nu ska jag fortsätta kolla på skor, har hittat ett par skitsnygga på forever21.com. Ska visa dom för mamma för lite smakråd:)

/Jenny*

Varför..

För fem år sedan hände nått som aldrig borde ha fått hända här i Järvsö. Så orättvist och grymt.. två alldeles för unga pojkar miste sina liv, Läste det deras familjer skrivit om dem i tidningen, "in memoriam" och grät, precis som jag gjorde den här dagen för exakt fem år sedan..

*R.I.P*

Varför händer sådant som absolut INTE får hända?
Jag tror absolut inte att det finns en mening med allt som händer. Det finns ingen mening med alla orättvisor som sker i världen hela tiden. Det tror jag inte för en sekund..
Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och så var det slut på allt lidande!

/Jenny*

En liten slängkyss från mig..

till Robin Söderling. En svensk stjärna att vara stolt över!
Han vann mot världsettan.. världsETTAN! Helt otroligt bra gjort. Och sen tog han sig till final, jag blir så stolt när jag tänker på det:) Det är så roligt när våra idrottsmän och kvinnor gör bra ifrån sig och sätter Sverige på kartan.
Visst, han vann inte finalen, men so what? Det var hans första final, nästa gång går det bättre:)
Och herregud va jag smälter när män gråter av lycka. Federer visade hela världen hur glad han var över att vinna.
Det manligaste jag vet är killar/män som vågar visa känslor så där! Det är rent ut sagt grymt sexigt.
Inte om det är någon som konstant gråter över minsta lilla alltså, det är istället grymt irriterande, precis som det är med kvinnliga cry-babies.
Min dröm-man är någon som gråter en skvätt när han ser mig på vårat bröllop. Och när våra barn föds, då vill jag se lite glädjetårar.

Det är bara att drömma och hoppas:)
/Jenny*


Sommarlov, jag har sommarlov!

Den här dagen har inte varit min vän.. jag är så trött på krånglande tåg och sån skit. Idag hade ett träd blåst ned på ledningarna, så från Ockelbo blev det buss. Först satt man på tåget och väntade på den där jäkla bussen i över en halvitmme. Sen trodde vi att det var vår buss som kom så alla gick och ställde sig. Det var inte våran buss, vi fick istället stå ute och vänta typ en halvtimme till. Och det var så jävla kallt! Blåste och höll på. Det var så många vändor fram och tillbaka med bussfanskapen, dom ringde och då skulle det komma bussar snart. Men oj, dom hade inga lediga bussar i Ockelbo, så det kommer en buss halv elva. Men hoppsan, det bussen dök aldrig upp så vi står väl här och väntar på att dom ringer efter ännu en buss. Jippie, här dyker den äntligen upp klockan elva. Så när jag kom fram till Gävle var klockan ungefär två timmar senare att jag hade tänkt varit framme. Blev ingen shopping, of course. Så typiskt och elakt att det ska krångla bara för att jag planerat nått. Får bli shopping nån dag nästa vecka istället. Så får jag åka tåg igen, längtar verkligen!
Hemresan var inte så himla trevlig den heller. Satt i en vagn men nån jäkla skolklass och deras lärare. Jag var den enda som inte hörde dit. Efter en timme med dom hade jag värre huvudvärk än jag någonsin fått under en hel dag på dagis! Var väl nå högstadie-elever, skulle lika gärna kunna vara mellanstadiet också. Tycker det är så svårt att se på ungar hur gamla dom är, men av det lärare sa och betyg-snack så tror jag att dom gick på högstadiet.
Dryga småungar var det iallafall..

Men strunt i det egentligen, det viktigaste är ändå att:
Jag har sommarlov!
På något vis lyckades jag göra klart psykologin så jag kunde lämna in det idag, och nu har jag också sommarlov.
Sen kanske jag gjort massa fel eller missuppfattat allt, men det struntar jag i nu. Det är klart och nu kan jag göra nästan vad f*n jag vill om dagarna. Jag behöver iallafall inte sitta framför datorn med en massa psykologiböcker att läsa och frågor att försöka förstå..
Helt otroligt.. men sant. Jag är faktiskt ledig nu.

Mamma och jag kollade på AFV och det här är något av det gulligaste jag sett! Helt underbar unge.

Nu ska jag faktiskt sova. Klev upp 4 imorse efter att ha sovit två timmar ungefär. Så jag är lite trött..
/Jenny*

Hatar hatar hatar

Det här är fan det värsta jag varit med om, kan nån snälla hjälpa mig?! Jävla psykologi.. helt sjuka frågor vi ska svara på. Blev iallafall äntligen klar med examintaionsfrågorna i tisdags, men nu sitter jag här med filmanalysen. Ännu värre än dom andra frågorna! Här är ett exempel:
"Beskriv hur vi förklarar, tolkar och förstår andra och deras beteende genom personperception och attribuering genom att analysera två situationer i filmen utifrån socialpsykologiska teorier."
Lätt som en plätt, verkligen. Ska lämnas in imorn så ikväll gäller det att jobba på. Har bara två frågor kvar nu, men det är så svårt att hitta exempel från filmen som stämmer med alla perspektiv och teorier i böckerna.. Först tar det en jäkla tid att förstå själva frågan, sen ska man hitta ett bra exempel i filmen som går att förklars med hjälp av något i böckerna. Det tar verkligen en evighet att komma igenom en fråga. Sen vet jag inte alls om jag gör det bra, kanske missuppfattat allt jag gjort.
Vill bara ha sommarlov nu, hatar att jag som vanligt började för sent med arbetet.
Men ikväll ska jag väl äntligen känna lite lättnad då hoppas jag.. sen blir det tåget in imorn för att lämna in helvetet

Sen blir det shopping imorn också! Tänkte passa på att gå på stan när jag ändå skulle in och lämna arbetet. Ska iallafall hitta en bikini, det är ett måste imorn!
Och när jag kommer tillbaka till Ljusdal ska jag gå och sola, så efter allt det här jobbiga tänker jag skämma bort mig lite imorn men nya kläder och en uppfräscning av "sol"brännan.

Hade iallafall ännu en super rolig helg förra helgen. Jätte roligt att umgås lite med tjejerna och shit vad god maten blev! Festen på torsdagen kom igång väldigt tidigt, sen dog den också väldigt tidigt. Vid nio-tio var vi typ redo att gå och lägga oss:) Men då hade vi faktiskt varit i skolan på dagen, och jag hade klivit upp klockan fyra. Då kan det bli så.
Sen på fredag var jag på kåren för första gången. Jätte mycket folk ute, antagligen för att det var bartömning så allt var lite billigare tror jag. Synd bara att vi satt ute typ hela tiden, jag frös:( Men det var väldigt trevligt ändå och nu har jag sett hur Mia bor:) Både i Gävle och Edsbyn.
På lördag var det bal, fullspäckat schema för mig den här helgen. Det var så jäkla varmt! Visst är det jätte bra att det är soligt och fint så att dom kan knäppa kort ute och så där, men det hade inte behövt vara så varmt. Man höll på smälta bort.. Var lika varmt på min bal för två år sedan så jag tyckte synd om alla uppklädda ungdomar som bara fick stå och vänta medan alla skulle komma.
Det var iallafall väldigt roligt att se det fina paret:) Johan i frack och Katarina i en superfin klänning! Det är roligt med bal:)

Time to study again.. hate it
/Jenny*

RSS 2.0