Tiden går..

Tiden går och saker händer..
Har fyllt år, blev 21 den 21 juni. Ville inte fylla år för jag tycker 20 är en perfekt ålder och där skulle jag ha velat stanna.. men men. Nu börjar man bli gammal.
Fick betyg i psykologin och det gick bra:) Den som jag kämpade som fan med.. så skönt att veta att det blev godkänt och att det tydligen blev bra.
Sen har jag också varit iväg till söderhamn och genomgått riskutbildning-alltså halkabana. Var så nervös att jag trodde jag skulle dö, något av det värsta jag varit med om. Hetsar upp mig så lätt, vill inte vara dålig och göra bort mig så det var jätte hemskt innan allt var klart. Men det gick bra, jag blev godkänd och nu är det över!
Kanske det blir ett körkort för mig också..

I fredags var jag till sjukhuset och plockade ut en sticka ur benet som suttit där sen förra lördagen. Det var sidskogs-dans på lördagen och då lyckades jag med något vackert, vad vet jag inte riktigt, men hade ett "fint" sår när jag vaknade på söndagen iallafall. Sen har det där gjort ont och hållt på så jag började ha benet i såpavatten och då kom det ut en jäkla massa var ur såret. Efter ett tag började vi fundera om det var något kvar i såret så i fredags åkte jag och mamma upp på sjukhuset. Där kom det ut en fin sticka när sköterskan pillat ett tag. Och det var alltså inte en liten sticka som man får i fingrarna stup i kvarten, utan en stor jäkel.
När jag var liten trampade jag in en kvist i hälen, sen hade jag så himla ont länge och då fick jag också sitta i såpavatten, tills att en bit av kvisten kom ut.
Jag har alltså lyckats med det här två gånger i livet.
Det värsta nu var att jag inte exakt kan svara på hur det gick till.. pinsamt. Men jag skrapade mig antagligen på en bänk eller nått liknande. Kanske får ta och fråga någon som kan ha sett vad som hände..
Och se till att det inte händer igen, genom att jag förhoppningsvis inte dricker lika mycket alkohol nästa gång..

Idag har jag varit på moläta på stenegård. Himla god mat! Pärgröt och kolbulle åt jag:)
Sen när jag kom hem återförenades jag med min älskade ring som varit borta hur länge som helst. Det är en järvsö-ring och den är så fin!! Med mina initialer på. Har saknat den så himla mycket, nu vågar jag typ inte ta av mig den ens för att sova.

Men sova ska jag iallafall, kanske huvudvärken försvinner också.
/Jenny*

RSS 2.0