Rolig kväll!

Var himla kul igår! Roligt med party:)
Men nu är jag lite skadad, blev sparkad på benet så jag har sår där. Kommer säkert bli värsta blåmärket sen. Tänk hur folk gör när dom är lite för full. Var inte med mening, men ont gjorde det. Har också sår på handen, för jag blev neddragen på marken. Det var inte heller meningen, men så kan det gå.
Ska väl iallafall med ut på studenten! Snyltade mig in, men det skulle vara så kul att gå ut då. Då om nån gång borde det ju vara lite folk i farten. Så nu längtar jag super mycket tills dess! Hoppas dom inte ändrar sig och inte vill ha med mig bara:)

Var lite trög imorse.. förstår inte varför jag alltid vaknar så tidigt dagen efter jag druckit nu för tiden. Idag vaknade jag vid sju och kunde inte somna om. Så jag drack lite cola och tittade på tv tills jag kunde somna nån gång vid nio. Jag som kan sova riktigt länge annars..

Vet inte om jag hinner klart med allt skol-arbete till på torsdag. Men så länge hemtentan är klar så får jag väl skicka in det andra i efterhand. Behöver inte in till skolan nå mer ändå. Ska bli så skönt att slippa.

Nu kommer Brolle och sticker klorna i mig.. och kliver på datorn. Undrar om han vill ha lite uppmärksamhet för att han är hungrig.
/Jenny*

Give me sommarlov!

Jag vill ha sommarlov nu. Orkar inte med allt som ska göras.. har inte gjort mycket idag, så hur ska jag hinna?
Har faktiskt gjort upp ett schema inför imorn. Måste verkligen följa det så det blir nått gjort. Om jag kämpar på och gör klart allt till den 28:e så börjar ju lovet då, och det skulle vara så skönt!

Igår följde jag med mamma till hudik och shoppade lite. Behövde verkligen lite nytt nu när det börjar bli sommar.
Har halvt designat ett par jeans också:) Inte själva modellen då ioförsig, men jag fick bestämma hur dom skulle trasha jeansen åt mig. Letade efter trasiga jeans, men hittade inga bra så jag började ge upp. Men då var det så bra att om man köper ett par jeans på JC så har dom sönder dom åt en. Perfekt:) Hoppas att det blir bra, men jag får vänta till nästa vecka innan jag får se dom.. får se när Johan har tid att hämta dom åt mig. Väldigt bra idé av dom iallafall, då kan man hitta ett par jeans som har rätt färg och passform och så får man själv bestämma vart det ska vara trasigt.

Fest på fredag kanske:) Super kul att jag blev bjuden. Hoppas Katarina ska med bara, skulle kännas mycket bättre då.

Kanske dags att försöka sova.. men det går säkert inte. Skulle vara bra eftersom jag har ett schema att följa imorn, får inte sova allt för länge..

/Jenny*

All alone..

Synd att det inte var mer folk ute när vi var på tranan i lördags måste jag säga.. här får man äntligen gå på krogen och så finns det inte ens nått att spana på! Det hade väl kunnat varit lite ögongodis där tycker jag:) Men det var jätte kul att få komma ut lite och göra nått. Väldigt trevlig sällskap också så det var roligt ändå!
Men nu vill jag ju bara gå ut igen..

Igår var näst sista dagen på skolan innan sommarlovet. Har varit inne mån-tors den här veckan och det har varit super drygt! Nu ska jag inte in förns torsdag den 28:e då det är kursavslut och vi ska lämna in hemtentan.
Innan dess ska ju hemtentan göras klar, så det är inte direkt några lata härliga dagar som väntar mig dom här veckorna. Har också en filmanalys och en massa frågor att göra till kursportföljen i min andra kurs. Tänkte försöka hinna klart med det till den 28:e också så jag kan lämna in allt då och vara klar så man kan njuta lite sen. Men vi får väl se hur det blir med det.. är ju så himla jobbigt och tråkigt att plugga.
Ska iallafall bli roligt att umgås lite sen när vi äntligen får sommarlov. Umgås lite utanför skolan:)

Det har varit en jobbig vecka.. har mått konstigt och bara varit tråkig. Så himla drygt att jag inte bara kan rycka upp mig när jag blir sådär och försöka hänga med. Lättare att ge upp och titta på, men då mår jag bara ännu värre sen. Vet inte alls hur jag ska ta och ändra på det här..
"Standing on the outside looking in"

Sitter här hemma alldeles själv.. mamma och pappa är borta(igen) och nu när lillebror typ har sitt eget lilla hus så ser man ju inte dom så mycket. När vi äter ungefär. Nu har han ju till och med tv därute, annars var dom ju  här inne på grund av det iallafall:)
Förkyld är jag också.. jätte jobbigt. Har ont i munnen av förkylnings-sår/blåsor. Pratar jätte fult ibland för jag kan inte riktigt röra tungan som jag vill. Sen har jag ont i halsen och världens jobbigaste hosta. Hade hellre haft sån där hosta som bränner, för då hade skiten jag har i halsen försvunnit iallafall. Nu bara sitter det nått där och retas hela tiden och hostan hjälper inte ett dugg. Jävla jobbigt är det.

Kanske dags att sova.. men det är svårt att lägga sig när man är alldeles ensam tycker jag. Stackars mig:(
/Jenny*

Sista dagen

Sista dagen på dagis idag. Känns lite konstigt.. kommer sakna barnen.
Dom är ju så söta. En av dom andra fröknarna berättade att hon varit ute med några barn och så hörde dom en hackspett. Hon frågade barnen vad det var som lät och så svarade en av barnen: Jag vet! Det är en sån där.. en sån där grillspett.
Hur gullig får man bli:)

Mamma och pappa är borta så jag har bott hos mormor från onsdag till idag. Kan inte direkt bo här hemma alldeles själv när jag ska ta mig in till jarse varje dag. Det ska väl bli körkort nu i sommar och då blir jag mindre beroende av att ha andra runt omkring mig för att skjutsa mig när jag ska nånstans. Lillebror har ju iallafall fixat sitt körkort så idag fick jag åka hem med honom till rossen igen.

Nä gud va trött jag är.. alldeles slut i huvudet. ska nog sova nu.
/Jenny*

God morgon!

Helt underbart att bli väckt av alarmet kl 5 på morgonen. Jag bara studsar upp ..
Eller ärligt så är tidiga mornar det värsta jag vet! Hatar att vara trött, att måsta släpa mig upp fast att jag känner mig svimfärdig av trötthet. Tortyr för mig. Sen har ju jag problem med att varva ner och lägga mig om kvällarna, plus att jag sen ofta har svårt att somna också. Så att jag inte somnade förns efter tolv i natt gör ju inte det hela bättre..
Usch och blä, nu måste jag fortsätta med att göra mig klar. Lite  mascara skulle sitta bra.

Hoppas ni som får sova nu njuter och förstår hur bra ni har det..
/Jenny*

Maj

Så var det maj då.. hjälp va tiden går fort! Men det är så himla skönt att det äntligen börjar bli sommar. Jag önskar verkligen att årstiderna här i Sverige var lite ombytta. Sommaren borde vara mycket längre än vintern!
Himla skönt att det snart är sommar-lov också.. skola är inte min grej. Jag har inte diciplinen och det är så grymt jobbigt att ha massa uppgifter att göra, som jag skjuter upp till sista sekunden. 2,5 år kvar, hur ska jag klara det?! Men nu har jag ju faktiskt på något mirakulöst sätt snart klarat av 1 år. Nu är det bara att fixa det allra sista, och sen får jag ta en paus och ladda upp lite.

Ibland får man höra snälla saker måste jag säga. "Vad är det där för böna då?" haha. Hans kompisar är ju antagligen lite yngre än mig nu då, men smickrad blir man:)

Hoppas det blir utgång nästa helg nu! Ska prata ihop mig mer mad Katarina den här veckan, men vi sa ju att vi skulle ta det nästa helg. Och Johan verkar okej med att köra så då ska det väl funka. Hoppas det blir kul! Roligt att komma ut och se vad folk har för sig. Kanske man träffar på folk man inte sett på länge och kan kolla läget med:) Får se om vi går ut i Ljusdal eller om vi slår till med Bollnäs.  Kul om det blir fler utgångar i sommar också. Kan hända att någon klasskompis vill följa med ut en gång. Lät positivt när vi pratade förut iallafall:) Tänk va länge sen det var jag var ut på krogen sist.. oj oj. Men nu är det väl dags att ändra på det.

Idag skulle jag behöva städa upp lite, beställa böcker och jobba lite på min observations-uppgift. Men inget av det låter ett dugg kul så vi får väl se. Måste lägga ut min text på blackboard också, har ju faktiskt skrivit om den där jäkla boken. Hatar att jag måste lägga ut mer pengar på böcker nu när det typ inte ens är en månad kvar av skolan! Men om vi behöver dom till hemtenta och så läre jag väl..

Imorn är det dags för sista veckan på dagis, känns lite tråkigt:( Får se om jag tar med mig nå fika på fredag och bjuder dom på. Då kanske dom får ett positivt minne av mig sen:)

Undrar om vi har nå glass, det skulle va gott. Ska nog gå ner och titta:)
/Jenny*

RSS 2.0