Kan gärna hoppa över torsdag..

Nu är jag så trött på den här jävla psykologin! Tentan på torsdag kommer inte alls gå bra känns det som. Har haft en vecka på mig att plugga men det känns inte som att nått har fastnat. Att försöka gå igenom allt och faktiskt förstå allt känns omöjligt. Det är så mycket!
Tror att dom flesta känner så, typ ingen som tror att dom kommer klara det.
Och nu har jag bara imorn på mig att få in det sista.. jag orkar inte ens tänka på det längre. Vill bara att det ska vara över nu.

Har iallafall äntligen åkt, och kört, lite skoter i år=) Det var härligt.
 Var ut på isen i helgen också, men så klart var det inge fint väder när jag kom ut.. annars hade man ju kunnat sola lite.
Första dagen jag var hemma och pluggade var det jätte fint väder och jag satte mig ute och läste en stund. Men sen dess har det inte varit nå mer sol. Det var en sväng idag, men då satt jag inne vid datorn och läste om nervsystemet..

Shit vad vissa människor är elaka.. kollar på big brother och vissa är bra själviska. Goda gärningar får man ingenting för.
Och vad skulle Christian in i huset igen och göra? En gnälligare människa får man leta efter! Aldrig nöjd med nått, så jäkla dryg.

Nu ska jag läsa lite anteckningar innan det är dags att sova. Jippie yey..

/Jenny*

Somewhere I belong

I want to heal
I want to feal
what I thought was never real
I want to let go of the pain I've held so long
erase all the pain 'til it´s gone
I want to heal
I want to feal
like I'm close to something real
I want to find something I've wanted all along
somewhere I belong

/Jenny*

Vägen ut

Ikväll blev det lite filmkväll. Vi kollade på "vägen ut", och den filmen är så jäkla bra! Jag älskar den. Det är så många underbara skådisar med också. Både en av dom bästa filmer jag sett och en av dom mest tragiska. Men mest är det en power-film som visar att mycket är möjligt, bara man försöker. Vi kan göra bra film i Sverige också!
Nu är det Sin City på femman. Såg Alexis Bledel! En annan grym skådis.. från Gilmore Girls:)

Såg Dave Chapelle på tv. Han är så jävla rolig så jag kunde inte låta bli att skratta. Han är en av dom roligaste komikerna jag vet. Behövdes lite skratt så kändes det bättre sen.
Tur att jag slapp hämta in Bagheera iallafall, han var inne hos bror. Hade inte velat gå ut själv för jag är så jäkla mörkrädd.


Får se om jag går och lägger mig snart.. vet inte om jag kan somna nu. Imorn borde jag iallafall plugga! Så därför borde jag ju försöka sova och ta mig upp i tid imorn..
/Jenny*


Kvällens underhållning:






Alexis                                          Dave

Stackare!

Jag var så himla avundsjuk på lillebror och hans kompisar som skulle på Metallica ikväll. Jag har aldrig varit på en riktig konsert och aldrig varit i globen. Har alltid velat dit men det blir ju aldrig av, som så mycket annat. Men det är inte så orättvist ändå, konserten blev inställd! Där stod dom, hade super bra platser och väntade när dom fick veta att sångaren blivit sjuk så det blev inställt.. tycker så synd om dom nu.
Undrar på vilket sätt han är sjuk, tror dom hade sagt att han var på sjukhus. Hoppas att det inte är för allvarligt, men samtidigt hoppas man ju att det är seriöst nog för att inte kunna uppträda. Det skulle tydligen bli av i maj istället och deras biljetter gäller, annars hade det varit riktigt illa. Men ändå.. hur kul kan det vara att ha sett fram emot det och stå där och vänta innan man får reda på att det inte blir nått.
Nu hoppas jag att dom inte tar och åker hem ikväll ändå.. man blir ju orolig när det är sånt här väder och mörkt. Lite beskyddande är man ju när det gäller lillebror:)


Det blev inget Metallica för pojkarna..




Imorn är det skola igen iallafall, upp tidigt imorn. Och nu ska jag åka från mamma och pappa till stationen så jag måste bli klar tidigare än vanligt. Bäst att duscha nu ikväll, för jag orkar inte gå upp halv fyra imorn!
/Jenny*

Helg med Big Brother

Vilken god mat jag fick idag. Vi firade morfar lite i förväg så vi var ute och åt. Och herre gud vilken efterrätt! Nått av det godaste jag ätit, men sen mådde jag rätt illa också:) När han kom in med min tallrik såg man bara en stor vit klump av grädd-glass med chokladsås på. Men när jag letat lite där under så hittade jag brownien till slut:) Super gott var det!

Tänk vad man kan ändra åsikt om saker och ting. Trodde att våran psykologi-lärare skulle vara jobbig och tråkig, men han är ju super rolig! Hans historier får en verkligen att skratta ibland:) Det som är roligt är att man skrattar med honom och inte åt honom. I början hade jag mer trott att det skulle vara tvärtom.. ibland är det bra att ha fel från början så får man en positiv överraskning sen.

Jag mår inge bra.. har ont i huvudet och mår illa. Men det är så mycket nu också, så mycket jobbigt.
Har iallafall helg nu fram till på måndag så nu kan jag sitta uppe och kolla på Big Brother. För jag måste ju erkänna att jag gillar det programmet faktiskt.. är en gammal säsong, men jag såg den inte när den gick. Är när Linda Rosing var med, starten på hennes "kändisskap".
Men fan vad tråkigt dom måste få tillslut., jag skulle inte klara mig utan tv:) Nu kunde dom iallafall spola toan igen efter att den krånglat.. kunde ha blivit jobbigt annars.



/Jenny*

Åååå!

Fan fan fan.. jag skulle till tandläkaren igår. Kom på det när jag såg ett brev från dom i brevlådan. Så himla typiskt mig att glömma! Skulle egentligen ha varit där förra månaden, men då kunde jag inte för jag skulle vara i skolan. Jag hade alarm på mobilen att jag skulle till tandläkaren, men det hade jag satt på idag. Hade jag bara satt det på rätt dag hade jag blivit påmind och antagligen hunnit dit igår...
Och nu måste jag byta den nya tiden jag fick för då ska jag så klart ha lektioner. Jag ville inte ringa idag, för jag skäms. Får se om dom vill ha betalt när jag är dit sen för att jag missade. Men det stod inget om det i brevet jag fick iallafall.
Jag är inte bra på sånt här.. minnet är värdelöst.

Kul att träffa barnen lite idag iallafall, och dom kom ihåg mig:) Nu längtar jag lite mer till VFU:n.
Skola igen imorn. Känns så jobbigt trots att jag bara ska in en enda dag den här veckan! Man har blivit bortskämd av ledigheten. Men efter imorn är det ju helg igen, ända till på måndag:)


/Jenny*

RSS 2.0